Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots

Trots dig
och trots mig
och trots allt
som trotsas kan

så är jag din
nu
trots allt




Fri vers av ElinorForsberg
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-02 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinorForsberg
ElinorForsberg