Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna text gömd i en skrivbok. Vet inte när den är skriven, men jag tänkte att den kanske passade in här.


En tanke om drömmar

Minns du våra önskedrömmar?
Våra framtidsplaner
minns du dom?

Vi pratade alltid om framtiden
som om den vore något exceptionellt
Men vi når aldrig dit
Vi kommer alltid leva i nutid

Så hur ska man då kunna se?
Önskedrömmar existerar inte
Det är endast en illusion
av något vi inte kan minnas
men inte vill glömma bort




Fri vers av ElinorForsberg
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-08 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinorForsberg
ElinorForsberg