Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livskonsument utan mål




kl.10.00 Springer runt i det stora varuhuset
men vet inte vilken vara jag vill ha
förvirrad irrar jag fram och tillbaka

kl. 14.00 Fötterna skriker av trötthet
och snart är det rea
på kantstött och tillbakalämnat gods

kl. 16.30 Det börjar bli mörkt
och jag trycker mig mot väggarna
i rädsla att själv bli nedslängd
i fyndlådan…




Fri vers av LadyBird
Läst 444 gånger
Publicerad 2007-01-03 15:15



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Mycket "fyndigt"!
Gillar slutet!
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

LadyBird
LadyBird