Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att våga... Kanske mer av ett ordflöde å tanke än poesi...


Renässans





Pennan är tung
ord värker i huvudet
meningar svullnar
kliar som eksem
Väntar på befrielse...

Formuleringar faller på hjässan
som kalla droppar
i vietnamesisk tortyr
Efter decenium i kedjor
Fruktas befrielse...




Fri vers av LadyBird
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-01-03 15:29



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Känner igen mig som bara den, att formuleringarna bara kommer och kräver att få skrivas ner, samtidigt är man lite rädd när det plötsligt ska bli synligt.

"Efter decennium i kedjor
Fruktas befrielse..."
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

LadyBird
LadyBird