Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd

Jag orkar bara inte bry mig längre
Era ord kanske gör ont, ondare än slag
Men jag bryr mig inte längre, åtminstonde försöker jag...
Era fördomar tränger in i mig, it\'s beyond therapy.

Jag har fått psykologi på avstånd
från personer som lider
av samma sorts psykiska sjukdom som jag... Livet
Jag har blivit tonåring på avstånd
emot min vilja

Jag har blivit frivilligt tvingad till ett instängt liv
utan den minsta vetskap om världen utanför
Det gick så snabbt, endast två och ett halvt år
Jag har blivit moraliserad och sen glömt bort
utan vetskap hur det hela började

Jag har förträngt min barndom,
varenda minne och varenda del utav det som fanns kvar
Jag älskar inte längre...
Jag kärlekar istället, det är så mycket vackrare och trasigare

He\'s not coming back,
so it\'s no use lying there eating your heart out...




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 480 gånger
Publicerad 2007-01-03 17:06



Bookmark and Share


  InvisibleFairy
älskade också verkligen denna delen.
låter så vackert
bra skrivet. (:


"Jag älskar inte längre...
Jag kärlekar istället, det är så mycket vackrare och trasigare"
2007-01-12

    rosentagg
"Jag älskar inte längre...
Jag kärlekar istället, det är så mycket vackrare och trasigare"

älska den biten! skit bra dikt!
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx