Ett samarbete i ord & bild
Bild av Sanningsägaren, ord av Jer" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett samarbete i ord & bild
Bild av Sanningsägaren, ord av Jer



siluett av välbehag

  

ett preludium av
kvinnligheten


konturen feminin

 

kulmen din

 

 




Fri vers av Jer
Läst 844 gånger
Publicerad 2007-01-04 00:42



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Tycker också ordet \"Preludium\" är vackert. Passar ypperligt till ditt minimalistiska poem.
2007-08-14

  Agnes
Ops, nu fick saker och ting ett sammanhang.

Kan inte låta bli att skratta. Tänker på en text av Joans pettersson (eller heter han Johnny???) ... hur som helst, Blåbärskungen heter texten och där har han skrivit:
//...och brösten blir till en CV//. Klockrent i denna tuttisfixerade värld.

Fast din text är fin ;o)
2007-01-06

  ordterroristen
vackert språk Jer, som vanligt
Fint samarbete.
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer