Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hinner vi rädda vår jord?


Det Nya Året!

Vad väntar bakom hörnet
när smällarna tystnat,
och Fyrverkeriernas färgkaskader
fallit till marken?

Kan vi se en framtid i ljus
eller kommer mörkret att segra?
Endast vår kärlek kan rädda
oss ifrån vår egen galenskap!

Vi väljer själva gemensamt
hur framtiden skall bli!
Vill vi fortsätta tära på
jordens resurser?

Kom låt oss stanna en sekund
och fundera!
Fundera om inte det finns
något större!

Större och viktigare än
alla prylar vi samlar på hög!
Ren luft och ett fridfullt sinne!
Det är Viktigt och Stort!

Låt Fåglarna sjunga och
Älvorna dansa!
Låt Fiskarna simma och
Trollen busa!

Ett liv utan glädje och skönhet
är inget liv!
Rädda Jorden!!!




Fri vers av HerrP
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-01-04 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP