Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränning




Dansar i
en passion
lika brännande som
tungan i en
chilifrukt


Agerar i
ett rollspel
vars bränsle är
spänningen i
omöjligheten


Lidelsefull lakansbalett
ballerina höjs
mot himlen


Regnet faller
förlösande


Men regnet släcker inte
elden…




Fri vers av LadyBird
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-01-04 20:32



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
"Agerar i
ett rollspel
vars bränsle är
spänningen i
omöjligheten"

Starka rader!
Mycket bra.
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

LadyBird
LadyBird