Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om sårbarhet


Endast genom att visa vår sårbarhet

får vi inträde till det förlovade landet

som är kärlek




Fri vers av Rachel Roth
Läst 836 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2005-01-13 15:47



Bookmark and Share


  Markattan
Kort och kärnfullt och med sanningen överensstämmande. Vackert!
2005-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth