Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte vad som föll mig in, men jag kunde inte låta bli att dela min fantasi...


Säsongsöppen Livsförsäljning




Jag vet!


Vi öppnar en liten bod

en butik som har
sommaröppet
Där vi säljer
ALLT;

60-tals möbler
och
färgglada plåtburkar

Spretig poesi
och
spännande sagor

Experimentella varmrätter
och
färskrostat kaffe

Alternativa foton
och
smygtagen musik

Vi säljer Dig
Vi säljer Mig
och leendet bjuder vi på!




Fri vers av LadyBird
Läst 496 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-04 21:03



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Härligt och originellt...Intressant fantasi...I vissa stunder kan jag önska att man bara kunde sälja alla gamla prylar och börja om från scratch så att säga...Men bara ibland...
Tycker mycket om sista raden!
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

LadyBird
LadyBird