Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Massan Förlorat

Föråldrat och förvrängt
mörkertag om våra fötter
Sorgasinne, pillertänk
världen sliter oss från våra rötter
Förvarad och förmången
tiden har sin illa vals
att dansa slut för männskofången
om evigt jorden dansar alls




Fri vers av ÖveralltMilla
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-01-05 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÖveralltMilla
ÖveralltMilla