Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystatänk




Verkligheten finns i lika många upplagor som det finns medvetanden

Det som en gång berättats, där har tiden stannat-
för att rama in det som var
och så tynande förblir




Fri vers av ÖveralltMilla
Läst 459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-17 15:33



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
njuter av dina ord
2009-02-16

  MammaMia
Vackert formulerat om sanningen, verkligheten...
2008-04-17

  Limestoned
vackert... och sant.
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

ÖveralltMilla
ÖveralltMilla