Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är Solen, jag är Jorden

...åh, dansa vid min vintergräns
du man av tökysst asfalt
Fånga mig i mitt förfall
och omslut mig dit våren väcker
alla blommorna!




Fri vers av ÖveralltMilla
Läst 501 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-04 23:20



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Tokigt härligt glatt. Galet bra. Gillar!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

ÖveralltMilla
ÖveralltMilla