Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var god stör

har ett liv att leva




Fri vers av AektaBlond
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-01-06 13:16



Bookmark and Share


  Daniel lindqvist
he he ...,sant!!!
2007-01-13

  solomi
Mej med! Jag älskar att bli störd! Vilken dikt!
2007-01-07

  W.Riter
Var det här man skulle lämna in sina störar???
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond