Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar er så oerhört, mina små barn, känns som om jag inte alltid räcker till...


Mitt blod, min själ, mitt kött



Blod av mitt blod

kärleken är himmelsvid

vill ge all min tid

på hedersord


Själ av min själ

tanken är ändlös

önskan enbart amorös

vill ju bara väl


Kött av mitt kött

känslan är olidlig

ilskan rent av vidrig

när mamma blir för trött




Fri vers av Scilla Nutrix
Läst 620 gånger
Publicerad 2007-01-07 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scilla Nutrix