Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det klockan eller bara jag?



Vet inte vart jag ska börja
jag tror jag förstår men jag vet inte längre
Så tung inom mig, tid i evinnerlig tyngd
Är det klockan eller bara jag?
som slår

Jag kan inte längre ta emot alla dessa dagar
som finns och kommer tillbaka
det fortsätter fortsätter
Vad ska jag göra med dem?
jag går

Är det klockan eller bara jag?





Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 464 gånger
Publicerad 2007-01-07 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson