Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad som en händer kommer du vara älskad, hur det än blir...jag lovar dig liten...


till liten.

Is somethin growing,
inside of me?
Something alive,
that wasn\'t meant to be?
you will be loved,
dear little one,
if you are growing,
growing inside me.




Fri vers av angel of tears
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-08 12:15



Bookmark and Share


    Angel_Angelus
vad fin ..
2007-01-14

    Camillaa
vaackert..

/ C
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears