Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din eventuella närhet skrämmer mig, men din troliga frånvaro skrämmer mig mer.

det skrämmer mig att du kanske finns,
någonstans,
långt där inne
är du ett litet litet barn,
som vill ut.

ett barn som skulle ha förmågan
att göra oss alla lyckliga,
du skulle ställa till problem,
men alla skulle älska dig.


hur skulle de kunna annat?

frågan är bara...










vågar jag släppa fram dig??




Fri vers av angel of tears
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-03 22:44



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Ja! Det heter ju våga och vinn :)
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears