Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tror det stavas så..rätta mig om det är fel..


amor vincit omnia

oroa dig inte älskade,
oroa dig inte för att allt kommer
bli fel,
oroa inte för att det kommer
förstöra allt,
oroa dig inte min vän,
för du vet väl att;

amor vincit omnia.


tro inte detta kanske är slutet,
det är bara kanske början till något nytt,
en tid av svårigheter,
och lycka,
livet är inte lätt,
men kom ihåg;



amor vincit omnia!




Fri vers av angel of tears
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-03 22:49



Bookmark and Share


    Angel_Angelus
den är fin älsklingen :) för dig och mig och alla som kan latin :)
2007-10-15

  Ummm~oh~yeah
Den här är ju också helt söt!! Så sant så, kärleken är stark :)
2007-06-04

  Night Soul Woman
Amor vincit omnia et nos cedamus amori -- \"Kärleken övervinner allt, så låtom oss besegras av kärleken\" (Vergilius, Eclogae)
*applåd*
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears