Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
otäck dröm...drömde jag tog studenten...det var inte roligt...ush...


livet är som att gå på skor med jäkligt höga klackar.

jag vinglar fram genom livet,
tar inte längre någonting
förgivet.
försöker hålla balansen,
inte missa chansen.

chansen att träffa den rätta,
att hitta det ideala jobbet,
passa in.
och sedan vinglar jag vidare,
försöker behålla allt det jag inte
tar förgivet
i livet.

\"sjungom studentens lyckliga dar\"
hedra din mor och din far,
spyr efter studentdagen fylla,
och grimaserar åt fädrernas
\"välvilja\"

jag vinglar fram genom livet,
tar inte längre någonting
förgivet.
försöker hålla balansen,
inte missa chansen.

\"ta av dig skorna\"
inte så lätt,
när livet är så snett,
och skorna ju är rätt.




Fri vers av angel of tears
Läst 465 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-01 13:54



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Snyggt! Älskar rimmen, riktigt snygga! Så är det med livet, svårt och vingligt, och tappar man balansen får man hoppas att någon hjälper en upp..
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears