Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en grådvärg



Det finns

en känsla

som heter lycka

jag vet det
minns det

jag har dig inte nu

men jag vet att du finns

du finns



Ditt lilla kräk!!




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 490 gånger
Publicerad 2007-01-09 09:12



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Ett spännande grepp.
Du har modet här.
Och mycket humor.
Sådant gillar jag. B-R-A!!
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson