Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är som det är


Glas

Är jag en drottning av is
Fångad i ett kyligt dis
Vilse i en färgrik dimma
Vilken tur att jag kan simma

Sena nätter och skenande tankar
En staty av glas med ett hjärta som bankar
Rinner iväg i en flod av vibrerande logik
Hoppas jag landar på ett mysigt fik

Min värld är tom men fylld av frågor
Mitt hjärta av is står i eviga lågor
Finns inga svar för mig här inne
Det här är mitt liv på en pinne

Allt eller inget som svart eller vitt
Vad mitt liv saknar är ett slags kitt
Något odefinerat som inte existerar
Något som min kyla eliminerar




Fri vers av Veronika Lundqvist
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-01-09 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist