Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luftresan


Fågel Fenix


Om jag var en fågel
jag skulle flyga bort
till alla dessa platser
jag endast sett på kort

När livet är till ända
och jag känner mig mätt
jag flyger lite högre
Det finns ej annat sätt

Jag flyger mot ljuset
för livet mig lockar
hamnar i ett moln
av damm som krockar

Om jag ses från ovan
jag sitter på ett blad
likt daggen en tidig morgon
väntar.....väntar.....
På vad?

© Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 561 gånger
Publicerad 2007-01-09 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt