Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt deprimerande halvfull


Är groggen halvfull?

Den ser helt klart halvtom ut
i månens helljus




Bunden vers (Haiku) av Zazzo
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-01-09 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick