Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar du då?


När min väg är lång att gå
och jag blir sen
Väntar du då?

När mitt humör inte är på topp
förrän i morgon
Väntar du då?

När jag inte orkar med allt
som finns omkring mig
Väntar du då?

Om det blir svårt för mig att
älska dig tillbaka
Väntar du då?

När du vill kramas
och jag kramar mig själv först
Väntar du då?

Om jag väntar på dig
Väntar du på mig då?

© Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 638 gånger
Publicerad 2007-01-09 13:36



Bookmark and Share


  Mr G
En öm och rar dikt om väntandet.
En företeelse som är mycket påfrestande.
Man vill ju att väntandet ska ta slut
En mjuk och sjungande dikt

Mr G
2007-01-09

    Lindizz
fint skrivet...
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt