Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September

Morgonfrostig kan Du vara
nypa hårt om bladen i mitt trädgårdsland.
Men skänker äpplen, röda, blanka, klara,
som faller moget i min öppna hand.

Blommans prakt och glöd ett minne bara,
och löven gulnar sakta, ett och ett.
Dagarna blir höga, blå och klara.
September stänker ut sin höstpalett!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-01-09 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP