Skriven tillsammans - with a little help from my friends.
Tack till Anders, Jessica, Steve, Åsa m.fl." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven tillsammans - with a little help from my friends.
Tack till Anders, Jessica, Steve, Åsa m.fl.



efter stormen

 

 ~ kom närmare vattenglasets yta
 ~ beskåda prismans praktfulla ljus

 ~ ~ ~ själens frigjorda färger 

 ~ här finner vi lugnet tillsammans
 




Fri vers av Jer
Läst 609 gånger
Publicerad 2007-01-09 17:18



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
mkt bra skriven! mindre ord men säger endå lika mkt, om inte mer!
2007-01-09

  Sanningsägaren VIP
ron infinner sig
av dina ord
här
lugnet fyller nuet
Tack Jer!
/Åsa
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer