Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lagom lätt


fäster fast.


Sakta fäster vi misstagen
runt ankeln
och bär på minnet




Fri vers av daniele
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-01-09 23:40



Bookmark and Share


  Mmm
Sorgset och bra! Man bär ju med sig minnena genom livet...vackert att då bära dem som smycken och lära sig av dem.

/Helsingborgstjej
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele