Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen stannar

Tråkigt nog har världen kommit för att stanna
Likt beskedet att mormor förblir kvar även över nyårsafton

Jag kräver därför lycka!
En kakafoni av förvirrade skratt
En kulminerande, euforisk galenskap

För annars
Blir mellandagarna
Så långtråkiga




Fri vers av Björnen
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-01-10 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björnen