Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergången

Försvunnen lägger jag mig neonklädd
På bädd av vrede
Halverad inomgnista försvårar
Rensningsarbete

Salivränder blandas med saltstränder
I en liten håla under näsan
Och tanken på livet i hålan får marken
Att börja dansa igen




Fri vers av Björnen
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-26 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björnen