Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom och ut

Böjd ryggrad, för evigt underordnad
Skallens tryck
Knotiga spett utsträckta
Mot himmel, som alltid överordnad
Skallens tänktyngd

Under betong, alltid rymdskymd
Knöliga vrål kringgår väggarnas
Absoluta isolering
Kommer väsande ut genom inkast som utkast
Till slutskriet




Fri vers av Björnen
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-26 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björnen