Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... men jag måste vända åter


Vid dina drömmars strand
lägger jag till med min jolle

Försiktigt

så jag inte river upp såren
av svallvågor från nattskeppen

Och lägger varsamt mina händer
över dina små fotspår i sanden

där leken en gång dansade
utan att veta rädsla


Här är vi...




Fri vers av Zazzo
Läst 682 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-10 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick