Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken mellan människa och djur


Ögon som mörka brunnar

Din brinnande blick
som ser rakt igenom mig
Huvudet som läggs på sned
Värmen från din andedräkt

Du tittar tigande på mig
jag blir lite orolig
vet ju inte vad du vill
Jag öppnar munnen
för att säga nåt

Det kommer inte fram ett ord
Jag funderar på vad du kan vilja
samtidigt som jag tittar bort
Vad din blick bränner....

Kanske du är hungrig....
Vill ha närhet.......
Jag ser på dig igen
böjer mig framåt och
sträcker ut min hand

Smeker dig över örat
ner över halsen
Min kära trogna vän
vad jag tycker om dig
Min älskade hund







Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 552 gånger
Publicerad 2007-01-10 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt