Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och månen lyser i dina ögon inatt

Jag bläddrar förbi
stadens sidor
drar mina ömma läppar
mot broräcket och
fastnar
i kylan
men jag sliter mig bort

blodet smakar
sött
som du
och jag ler mot natthimlen
när snön blöter ner mina
kläder
och dom klibbar mot
mig
som du

och jag blundar

jag blundar för krockar
och spott och
hårda ord medan
vinden piskar i mitt ansikte

och jag ler
för allt jag sagt
för allt vi gjort
och du ler
för allt du sagt
för allt vi gjort

och återigen möts
vi
på insidan
av mina
kyssta
ögonlock





Fri vers av epelkawka
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-01-10 21:24



Bookmark and Share


  Nattis83
Mycket vacker och smärtsam kärleksförklaring, fint! /Natalie
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

epelkawka
epelkawka