Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag betyder inget



förfallande tystnad

 

Jag drar min kniv

sakta dräps ett värdelöst framtids liv

 

fall ,förfallande ögonblick,

mot min kind.

 

 

 



händlös,värdelös

en skugga skit.




Fri vers av daniele
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-01-10 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele