Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya riken

Mina drömmar leder mig
långt bort, till nya riken
Med nya ögon ser jag
andra världar

Jag går dit

Med alla sinnen öppna
finner jag ro
Och med varje nytt andetag
så förnyas min själ

Fortsätter drömma

En strimma dag
blir till någonting nytt
En natt, ett liv passerar
i en dröm

Till slut kommer man hem igen

Går jag dit?

Fortsätter drömma

Dit jag går

Det sista andetaget
bär mig iväg




Fri vers av Mats L.
Läst 427 gånger
Publicerad 2005-01-17 09:14



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
Att leva i en dröm är sällsamt vackert, tyvärr kan det ibland vara plågsamt att vakna.
2005-01-24

    sister under the sun
väldigt bra skrivet. men det känns som att den slutar väldigt tvärt.. kanske kunde förlänga den eller nått? men som sagt den var väldigt bra
2005-01-17

  JMR
dag borde vara så här... fin.
2005-01-17

  Markattan
Fint skrivet om att hålla ögon och sinnen öppna.
2005-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.