Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äkta syskonkärlek


Din näsa i min....

En morgon bad jag Rebecca att väcka sin storasyster.
Hon knatade iväg och efter en stund hör jag ett illvrål från Bellas rum!
Jag rusar dit,full av farhågor att mina barn höll på att dö!
Inne på Bellas rum kämpar Bella med att hålla Rebecca ifrån sig!Rebecca skrattar så hon kiknar ur,men Bella är gravallvarlig.Hon ser sjuk ut,nästan spyfärdig!
Vad håller ni på med?frågade jag.
Den här jäkla ungen försöker ta ihjäl mig!vrålar Bella.Ta bort det lilla svinet!!!
Men vad är det som hänt då?frågade jag.
Du sa jag skulle väcka Bella,sa Rebecca.
Äckliga skitunge!skriker Bella.Har mamma sagt att du ska sitta med naken rumpa i mitt ansikte?
Va?sa jag.Vad gjorde du Rebecca??
Väckte Bella! sa hon och fnittrade.....




Prosa (Novell) av SusanneStrömstedt
Läst 608 gånger
Publicerad 2007-01-11 08:50



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Tur att man aldrig har haft en sån lillasyster!
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt