Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Comeback


Han sjunger på radion
jag klär av mig allt
jag trodde var avklätt
finner jag nu var lager av yta
jag klär av mig allt
och när hans röst försvinnner







Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-01-11 11:47



Bookmark and Share


    Cronopio
Skippa mellanrummen mellan raderna och ta bort sista raden så är dikten perfekt.
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson