Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvar

Du morgondimma över min sjö
var kvar, var kvar
Du vingklippta duva som fallen är
sjung inte din sista strof

Kom stilla låga, min tro
Kom solens värme, mitt hopp
Kom vinets druva, min kärlek

Du skugga bland träden, jag ser allt dig
Kom fram och visa din oro
Du ängel som vakar över eldens rop
Var kvar, var kvar!

Kom stjärnetecken, min tro
Kom eldens glöd, mitt hopp
Kom vinets druva, min kärlek

Du bäck som porlar ännu så frisk
Låt dig aldrig bli smutsig!




Fri vers av Linda Bärnfors
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-11 14:40



Bookmark and Share


  Patrik M/nsson
du är så duktig och bra här i din dikt.
natur mystik när den är som bäst.
mer sånt här tack!!
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Linda Bärnfors
Linda Bärnfors