Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamvarg del 2-Fåglarna har flugit för länge sen

En sommar bland gröna skogar
Kom en man och lova sånt som alla vargar lovar

Men allt han ville ha
va egen extas

Han sket i världen
Bara han mådde bra

Han klippte av vingarna på sköra fåglar
Lämna dom på hög
När livet sög

En klippt fågel
Blind och kär
Grät tills våren var här

Men av gråt växer nya vingar ut igen
Det är vingklipparen som mår skit
och drabbas av ensamheten

När våren är här
Är det han som har åkt dit

Nu är abstinensen och sjukhussängen
hans enda vän

Fåglarna har flugit för länge sen




Fri vers av Linda Bärnfors
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 11:31



Bookmark and Share


  martilda
Bra skrivet om ett djur! Har själv mött honom.
2008-08-04

  Patrik M/nsson
jag ska göda dina vingar jag lovar älskling puss
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Linda Bärnfors
Linda Bärnfors