Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökmoln

Han stod i ett rökmoln med sin bolmande pipa
Ölen i handen dränkt i skum

Lutad mot räcket, tagen och stum
Han åtrådde sångens sköra stämma
Som en omogen, dum

Skummet försvann och ölen blev ljum
Det brändes, det svartna
Det rusade vilt

En bleknad historia
Hur deras kärlek gick till




Fri vers av Linda Bärnfors
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-18 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Bärnfors
Linda Bärnfors