Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mina myror att pysa

Du helar mina brutna fågelvingar
låter mig andas och ge efter
Jag badar i blomsterängar
Rullar runt med dig på livets fester

Du kysser mina fula blåmärken
får dom att skimra och lysa
Du älskar sakta bort värken
Får mina myror i benen att pysa

Det verkar som om du älskar mig
Halleluja, Amen
Men det härligaste med dig
Är att jag får hålla dig i famnen




Fri vers av Linda Bärnfors
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-02 14:40



Bookmark and Share


  octobertragedy
åh vilken mysdikt! vilken glad start på dagen :)
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Linda Bärnfors
Linda Bärnfors