Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske en komet slår ner

Tiden går så ohyggligt långsamt
och mina eksem kliar
Jag ser ut som jag gjorde igår
och spegelbilden flinar

Jag vill ut och springa
och hoppa i vattenpölar
Istället tar jag en bok
lägger mig på soffan och drönar

Jag vill gå ut på krogen
dansa loss och leva livet vilt
Jag brygger en kopp te, tar en snus
och hamnar under en filt

Jag tänder en rökelse
och väntar på att nåt ska hända
Kanske en komet slår ner
eller vad som helst som kan förändra




Fri vers av Linda Bärnfors
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-28 15:05



Bookmark and Share


  Roger VIP
Hög igenkänningsfaktor på den!
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Linda Bärnfors
Linda Bärnfors