Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en glödande fimp

Du ligger tugnt på kudden i en värld som snurrar blint
naken och sårbar, som en glödande fimp
Vad som helst kan ta dig, i din ännu varma säng
Men jag är vaken och stridsklar igen

Du säger att du är stark och att du vet vart du går
men snart blir din önskedröm ett svidande sår
Du lämnar dörrar öppna, men stäng för fienden
Fast jag är vaken och stridsklar igen

Du låtsas vara stark
men du och jag vet
älskling, vi bär på samma hemlighet




Fri vers av Linda Bärnfors
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-26 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Bärnfors
Linda Bärnfors