Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekstsunami

Som en tsunami sköljde du över mig.
Jag hann inte undan utan drunknade i dig.
Virvlade bort i din rytande kärlek.
Många saknar mig och sörjer att jag inte hör av mig.

Men jag har det så bra nu, så bra nu, bra nu....

Glöm inte bort mig, ha tålamod.
Jag finns alltid i ert minne.
Lita på mig, jag hör av mig när tiden är inne.






Fri vers av Johan Lidberg
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-01-17 18:38



Bookmark and Share


  Markattan
Vilken härlig kärleksvåg du mött! Gillar den här! Och tsunami är ett vackert ord, trots allt elände de kan ställa till med...
2005-01-17

    Malin Johansson
ja det e sant, om det finns tragiska tsunamis varför inte underbara tsunamis =)
2005-01-17

  Ola Rydberg
vände du något tragiskt
till positivt
och fantasifullt
stort !!!
2005-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Lidberg
Johan Lidberg