Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men vill vi igen.



kan jag kan du

Det är lagom

att tycka som jag

låta saker vara

för att du

är du

 

långt bort simmar ljusets ljus

försöker jag

försöker du

komma på hur

 

 

Det är lagom nu

lite omvänt

men vi är samma djur

jag låter konstig

överröstad i sanningen

förbluffad av styrkan

försvagad av tanken

förtvivlad av hopp

lämnad som den sista

själen




Fri vers av daniele
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-01-11 20:41



Bookmark and Share


  Islandir
Mycket vacker. Den ger en en inte fullständig bild av något okännt och man tänker efter när man läser den. Jag gillar att det är kursiv text, men både kursivt och fetstil förstör till viss del känslan. Själva dikten är dock så bra att jag inte störs särskilt mycket. Ganska lagom lång och med fint språk.
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele