Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej.



ömsa tankar sprider förvirringar tätt fram av lite svavel och sand

Ur syndliga fällor

kastas vi in i dom

lika väl



Äldre

den äldsta

visa människan

kan inte svara

 på min fråga

när jag har fel 

 

Åh jag ångrar själens

sista dans

så som luften bär

vill jag vandra med dig

så lika friska

som bären är

vill jag leva här

 

fast så lika lätt

som det är svårt

kan jag bara hoppas

på något stort.




Fri vers av daniele
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-01-11 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele