Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om jag inte visste

 

jag bryr mig om värdigheten

som försummar konsten

vissheten

att leva till sin kapacitet

utan att se den

klä av någon med blickar

för att beskåda dem

slå på stort

när man är liten innombords.

 




Fri vers av daniele
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-01-11 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele