Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När änglar gråter

Dina stora blå ögon
ser oförstående på mig
Det ljusa vackra håret
som ostyrigt låter en lock
falla ner över ena ögat
Munnen som vrider sig
Mungipornas plåga
Läppar som darrar
Du blinkar till och en tår
faller nerför din kind
Ögonfransarna som
glittrande fylls på
En tår till kommer fallande
Jag veknar....
När änglar gråter
gråter jag med
Jag tar din lilla hand i min
går vägen till kiosken
köper den där piggelinglassen
som du så gärna vill ha

Varför ska änglar gråta








Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 899 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-12 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt