Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Jag minns knappt längre ljudet av en dialog


Jag kommer knappt längre ihåg hur det känns
att byta andetag med någon
eller hur en annan kropp kan värma upp ett helt rum
som tusen värmeljus innanför tröjan

Jag har nästan glömt hur det är
att kunna varje rörelse i någons tunga
eller hur det känns när en hand håller om min rygg
just så där lagom hårt

När jag vaknar svettig i nattmörker,
jag har nästan glömt känslan
av en trygghet bredvid som säger
”det var bara en dröm”

Och alla dubbletter
Jag kan inte minnas
hur en annan tandborste ser ut i muggen intill min
eller hur stökigt det blir av skor vid ytterdörren

Fönsterna drar om kvällarna nu
och jag somnar av tabletter tätt intill en ljus tapet
Jag har glömt värmen när man delar ett täcke
och hur det känns att räcka till

Det är kallt inuti

och jag har tappat koden
till en dörr två kvarter bort
Jag har slutat sakna kalla kyssar en fredagskväll
för de var aldrig sanna ens då för länge sen

En tystnad i en etta
enkla andetag och en tunga utan smak
Jag kommer inte längre ihåg dialoger
eller hur det känns
när mitt hjärta slår tätt intill ett annat







Fri vers av Spegelvänd
Läst 720 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-12 11:50



Bookmark and Share


  ulli
älskar det du skriver
2009-03-29

  Tove Meyer VIP
det här är underbart anna. jag tänker på dig och vill att det ska bli bra. jag tycker du är modig.
2007-03-27

  Tina-sol
Du har ett helt unikt sätt att uttrycka dig på.
2007-03-04

  Christer Eriksson
den här är så tungt ledsam, så mycker ontimagenläsning, jag gillar den verkligen och kan ta på känslan, livet är fult.. och i små ögonblick lite vackert, faktiskt, sägs det.. BRAVO..
2007-01-26

  Söder
...din text ger mig rysningar av igenkännande...hur smakar en kyss?
2007-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Spegelvänd
Spegelvänd